In de media
Wat wordt er over over Natuurslagerij René Pals
geschreven
Bert van der Zande & René Pals zijn slagers met een passie.
Bert slacht zijn dieren zelf in een slachthuis in Lieren en daarna verwerken ze alles samen. De koeien zijn van het MRIJ-ras (Maas-Rijn-IJsselrund), dat Bert roemt om de mooie vleesstructuur.
‘We hangen het vlees één week aan het been af, daarna benen we het uit, en rijpt het nog twee weken.
René Pals en Bert van de Zande vormen sinds oktober een zelfstandig
ondernemersduo in
biologisch vlees. Pals slacht de dieren en Van de Zande verwerkt de dieren tot vleeswaren. Alleen de kip wordt ingekocht.
De dieren komen van biologische boeren uit Eerbeek. “We hebben een deel gehuurd van een slachthuis”, aldus Pals.
Natuurslagerij (Bert) van der Zande en (René)
Pals: compagnons en vrienden (uit Lieren, Gld), met
levenslange ervaring. Voor het beste biologische
vlees. Dat betekent: nooit niks van de industrie,
maar alles van het dier dat een dierwaardig bestaan
heeft geleefd.
Vleesverlangen
Onlangs figureerde uw natuurslager René Pals in de bioscoop-documentaire Vleesverlangen van Marijn Frank. Een documentaire over beeldvorming, diervriendelijkheid, en vlees.
Pauw
N.a.v. deze documentaire was René Pals samen met met documentairemaakster Marijn Frank, schrijver Ronald Giphart te gast bij Jeroen Pauw.
Contact
Natuurslagerij Réne Pals
Haringweg 37d
3751 BG Spakenburg-Bunschoten
Tel: 06-53504211
email: rene@slagerijpals.nl
KvK: 08207241
Privacybeleid
Uw garantie voor producten die biologisch helemaal ok zijn. Natuurslagerij René Pals is aangesloten bij Skal onder nr. 026343
© 2017 Natuurslagerij René Pals - Webdesign Fixvision